Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 15:46 - Йога за красиви гърди
Автор: beybebeybe Категория: Изкуство   
Прочетен: 3307 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.02.2014 16:00


 Красивите женски гърди зависят от много фактори. Например, след менопаузата могат да се наблюдават сериозни нарушения в организма, водещи и до външни промени. Учени от Колумбийския университет намериха начин как да помогнат на жените, претърпели лечение от рак на млечните жлези.
image


По данни на Американската асоциация за борба с рака, през последните няколко години усложненията след лечение значително са намалели. Изследователите са решили да установят какви са причините за тази промяна.
Оказва се, че на болните са помогнали упражненията по йога. По време на лечението жените са изпитали силен стрес, заяви Джейн Армър от Медицинското училище в Синклер, sex shop . Йогата помага да се подобри и психическото състояние след болестта, и да се повиши физическото благополучие, добавя експертът. Жените се отпускат, когато правят упражненията, концентрирайки се върху своето дишане и пози, уточнява лекаря.
Много болести са причинени от стрес, йогата помага на здравите жени да поддържат своята красота. Проведен е експеримент, при който жените са правили упражненията с инструктор. След всяка тренировка те са обсъждали своите усещания. Те са помолени да следят своето състояние в къщи и на работа, за да се установи дали е намален стреса.

image
Учените са установили, че след йога намалява кръвното налягане, нормализира се сърцебиенето, възстановява се дишането. Доктор Армър съветва дамите да медитират всеки ден. Редовните занятия с йога гарантират продължителен положителен ефект. Йогата помага не само да поддържаме здравето и красотата на женските гърди
И мъжете невинаги са доволни от тялото си Любопитно, И мъжете невинаги  са доволни от тялото си Четирима на всеки петима мъже са недоволни от тялото си, показва онлайн проучване от университета в Западна Англия.

image
image

Участници в изследването били 384 мъже на средна възраст около 40 години. За най-проблемната част от тялото мъжете смятат "биреното коремче" и липсата на мускули. 35 на сто от анкетираните признават, че биха се отказали от година от живота си в замяна на идеална фигура.
Резултатите доказват, че не само жените си говорят за външния си вид и за отслабване. 80% от силният пол редовно обсъждат помежду си начина, по който изглеждат.

image
Най-много разговорите се съсредоточават около темата за мускулатурата (60%). Един на всеки петима мъже се е поставял на протеинова диета за увеличаване на мускулите, а един на всеки трима използва хранителни добавки  


Тагове:   желание,   жени,   секс,   страст,   гърди,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beybebeybe
Категория: Изкуство
Прочетен: 18323
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930